Föreställningar

”Ljuvliga Jävla Georgios” är en biografisk föreställning om Underbara ADHD:s grundare, Georgios Karpathakis. Vi följer med honom från förskolan, upp i tonåren och ut på Stureplan – hela vägen till dess han vid 25 års ålder äntligen får sin adhd-diagnos.

Föreställningen bjuder på många skratt men har samtidigt en mycket allvarlig underton. Den visar inte bara Georgios fantastiska styrkor utan även vilka fruktansvärda konsekvenser ADHD kan innebära om hjälp uteblir. Föreställningen bör egentligen ses av alla i vårt samhälle. Den belyser och underlättar för oss att förstå och acceptera hur olika människor kan tänka och fungera. Samtidigt som den kan ses som ett inlägg i den dagsaktuella debatten om neuropsykiatriska diagnoser.

”Ljuvliga Jävla Georgios” är inte bara en mycket underhållande teaterföreställning utan är också en utmärkt grund för olika utbildningar och värdegrundsarbeten.

Georgios tar med publiken på en resa som nog många sent ska glömma. Med hjälp av den utmärkta manusförfattarinnan och regissören Sophia Magasanik (”Inför lyckta dörrar” och ”Verklighetens folk”) ges publiken en unik möjlighet till förståelse för att kunna hjälpa fler vuxna och barn med ADHD.

Tid: ca 60 minuter

Manus och regi: Sophia Magasanik
Skådespelare: Georgios Karpathakis
Fotograf (ovan bild): Per Häljestam


Recensioner & artiklar

Föreställningen ”Ljuvliga Jävla Georgios” är ett viktigt inlägg i samhällsdebatten

En liten pojke med myror i kroppen

Ljuvliga jävla Georgios berättar


Publikröster

Fantastiska Georgios ger allt i sin show. Den rör om i våra hjärtan på ett gudomligt sätt. Går inte beskrivas måste upplevas. Rekommenderar verkligen denna show.

Skicka bokningsförfrågan här!