Samarbetspartners & företagsvänner

Underbara ADHD har förmånen att samarbeta med flera fantastiska företag, organisationer och personer. Nedan finner du ett urval av dessa!  

Samarbetspartners

Samsung jobbar med social innovation och teknologi som ett verktyg för att bryta barriärer och bidra till en positiv samhällsutveckling. Som ett av världens ledande teknikföretag vet vi att vår roll och vårt uppdrag sträcker sig bortom våra produkter och tjänster. Social innovation är ett område som vi länge har arbetat aktivt med, både i Norden och globalt. Genom att dela med oss av vår expertis och att samarbeta med aktörer som genom innovation vill driva samhället framåt, jobbar vi med att göra teknik till en positiv förändringskraft.

Läs mer om Samsung

Epicenter är Stockholms första digitala innovationshus, beläget i hjärtat av staden. Här uppmanas och bjuds medlemmar in till att innovera tillsammans med några av världens snabbast växande digitala företag och kreativa företagsinitiativ. På Epicenter möts såväl svenska som internationella entreprenörer och företag för att samarbeta, lära sig av varandra och växa sina företag.

Läs mer om Epicenter Stockholm

Företagsvänner

Reach for Change söker, väljer ut och stödjer Change Leaders – personer med banbrytande idéer som gör livet bättre för barn. Genom oss får de lönefinansiering, kunskap och ett nätverk för att utveckla sina idéer. Totalt så stödjer vi Change Leaders i nio olika länder på tre olika kontinenter. Reach for Change är en ideell stiftelse grundad av Kinnevik tillsammans med Sara Damber.

Läs mer om Reache for Change

Min Stora Dag är den enda rikstäckande organisationen som förverkligar önskedrömmar för barn och unga med svåra sjukdomar och diagnoser i Sverige. De engagerar omkring 300 volontärer årligen och har 14 anställda som koordinerar, marknadsför och säkerställer att verksamheten håller hög kvalitet till låg kostnad. H.K.H Prinsessan Madeleine är organisationens beskyddare och generalsekreterare för Min Stora Dag är Hélène Benno.

Läs mer om Min Stora Dag

CohnWolfeLogo

Cohn & Wolfe Sverige är en PR- och kommunikationsbyrå med 35 konsulter och kontor i Stockholm. Vi är specialister på varumärkeskommunikation, sociala medier, PR, krishantering, public affairs och internkommunikation. Vi arbetar lokalt men även globalt genom våra systerbyråer i 30 länder.

Läs mer om Cohn & Wolfe

hab-logo

Habilitering & Hälsa erbjuder råd, stöd och behandling till barn, ungdomar och vuxna med varaktiga funktionsnedsättningar. Vi ger också stöd till föräldrar, andra närstående och nätverk. Målet för habilitering är att underlätta tillvaron för personer med funktionsnedsättningar och därigenom skapa förutsättningar för större delaktighet i samhällslivet.

Läs mer om Habilitering & Hälsa

friends-cmyk

Friends är en icke-vinstdrivande organisation vars uppdrag är att stoppa mobbning. Varje år möter och utbildar Friends drygt 46 000 lärare, föräldrar och barn kring hur de kan förebygga mobbning. Vår filosofi är att alla kan göra skillnad och att det är tillsammans vi stoppar mobbning.

Läs mer om Friends

attention-150

Riksförbundet Attention är en intresseorganisation för människor med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar som t.ex ADHD, Aspergers syndrom, Autismspektrumtillstånd, Tourettes syndrom och OCD. Vi arbetar för att de barn, ungdomar, vuxna som finns bakom diagnoserna ska bli bemötta med respekt och få det stöd de behöver i skolan, på arbetsmarknaden och på fritiden.

Läs mer om Riksförbundet Attention

wlogo

Wilson tar fram idéer, grafiska profiler, strategier och koncept. Vi arbetar kanaloberoende och levererar allt från klassiska tidningsannonser och reklamfilmer till lösningar för sociala medier och webb. Vi tar våra kunder hela vägen från koncept och idé till slutprodukt.

Läs mer om Wilson Creative

2.3
Rosalii Kommunikation är en produktionsbyrå som levererar marknadskommunikation i både digitala och traditionella kanaler. Våra uppdrag består av allt från originalproduktion av trycksaker, webbdesign, formgivning av logotyper och annonser till att skapa närvaro på sociala medier eller att skapa en grafisk profil åt helt nya företag. Vi är specialiserade på crossmedia och marknadskampanjer i flera kanaler och tycker att alla marknadsföring ska vara mätbar.

Läs mer om Rosalii Kommunikation