Acceptera & älska dig själv för den du är

Underbara adhd facebooksida kunde ni igår läsa och ta del av min syn på diagnosen och alla de utmaningar samt möjligheter som kommer med ADHD. Det var långt ifrån en fullständig beskrivning men jag vill ändå dela med mig av hur jag ser på min diagnos, vad den innebär och hur den påverkar mig samt vikten av att älska sig själv för den du är.

Vi alla föddes godhjärtade, intelligenta, drivna, fantasifulla, omtänksamma och så vidare vilket jag tycker man ska minnas i alla situationer; vi är alla olika men samtidigt är vi alla lika, och vi alla är bäst på vårt eget sätt.

Jag väljer att vara medveten och prata om allt som ADHD kan föra med sig. Diagnosen för mig är magisk, förfärlig, deprimerande, underbar, fantastisk, obegriplig, frustrerande, irriterande, inspirerande, utmattande, en gåva och något väldigt unikt & speciellt.

Både älskar och hatar det men viktigast av allt är att jag vet vem jag är och fullkomligt älskar det.

Underbara adhd

 

Läs mer