F-skattesedel beviljad & mina 2 första bokningar

Som tidigare nämnt sökte jag ju F-skattesedel i samband med att bloggen publicerades och mitt engagemang tog ordentlig fart i slutet av maj.

Nästan en månad senare, i fredags, fick jag så äntligen veta att Skatteverket beviljat min ansökan och att jag numer har min alldeles egna F-skattesedel. Fantastiska nyheter som även innebär att jag nu kan dela med mig av mina erfarenheter, min bakgrund, mina utmaningar och min kunskap till alla intresserade!

I första hand siktar jag på att erbjuda föreläsningar, seminarium och workshops på kvällstid då jag även har ett heltidsjobb att ta hänsyn till :).

Extra roligt är det faktum att jag redan har fått mina två första prel bokningar och kommer hålla mina två första föreläsningar inom kort. Vilka beställarna är ber jag att få återkomma med när avtalen är påskrivna och klara.

Känns smått osannolikt att så många visar intresse för mig (!), den där jobbiga & störande killen i klassen, mina tjänster och min historia. Jag blir rörd, lycklig och inspirerad! Är så otroligt taggad på att föreläsa & dela med mig av mina erfarenheter på ett ärligt, annorlunda och gripande sätt som åhörarna kommer att minnas länge..

/ J

Läs mer