Hade mer än gärna slängt datorn genom fönstret & hoppat jämfota på den…

Känner mig jäkligt dum just nu.. Har under en längre tid haft chattljudet på Facebook som en av mina allra största fiender och har länge känt stor avsky mot det där plingandet som chatten ger ifrån sig.

Har alltid tänkt att jag ska kunna vänja mig vid det fantastiskt störande och ocharmiga ljudet men det går bara inte. Har till och med börjat bli irriterad på vänner som skriver en mening, klickar på enter, skriver en mening till och klickar på enter och fortsätter så en tjugo gånger i rad.

Helt otroligt irriterande. Faktiskt så pass irriterande att jag mer än gärna hade slängt ut datorn genom fönstret, sprungit efter och hoppat jämfota på den tills den är så trasig att inte ens världens största snille skulle kunna laga den. Nu räddas datorn av att jag verkligen har övat och fortfarande övar på mitt tålamod plus att det är en arbetsdator. Känns som att det skulle vara svårt att förklara en dator i slamsor.

Hur som helst. Det visade sig att Facebook-chattens otroligt irriterande ljud går att stänga av vilket jag nu gjort. Fasen att man inte kom på det för längesen..

Å andra sidan finns det ju något positivt i allt (och alla) vilket i det här fallet är gratis och kontinuerlig träning av mitt tålamod under en längre tid. Känns sådär lagom tröstande men ändå.

Fridens liljor vänner

Läs mer