Lyckan över att kunna somna

Sitter och tänker på hur mycket jag uppskattar att jag till slut fick diagnosen. För mig är det bland det bästa som hänt och jag säger det igen: Jag är evigt tacksam gentemot Prima i Täby som förändrade mitt liv på ett väldigt positivt sätt.

Något jag uppskattar väldigt mycket med att äntligen ha diagnosen på papper är all hjälp som finns att tillgå. Jag har aldrig varit ett fan av tabletter, snarare tvärtom, men den medicin jag får nu är helt ovärderlig.

För många är sömn och att kunna somna i ”normal” tid en självklarhet. Det har det aldrig varit för mig, inte förrän nu. Jag kan faktiskt inte beskriva hur skönt det är att få 6-7 timmars sömn istället för 2-4 timmar som det var fram till för ett år sen då ja fick Imovane.

Det bästa med Imovane är att det inte är sömnmedicin i sin ”rätta” bemärkelse utan insomningstabletter som tas när man ska lägga sig. En kvart senare sover du och vaknar 6-8 timmar senare utan några biverkningar (ev något muntorr). Världens bästa medicin för min ständigt rastlösa själ som annars inte somnar i första taget!

Läs mer