”Min diagnos ADHD”

537261_560431450651754_1332750956_n-tile

Läste precis ett mycket intressant och insiktsfullt blogginlägg av Viktor Frisk om tiden före, under och efter att han fått sin adhd-diagnos. Otroligt läsvärt och jag rekommenderar alla att läsa det i sin helhet här!

”Det är klart att det här är min revansch i skolan, min egen seger att bli normal. Men vill jag vara normal? Vad är normal? Jag upplever att jag är mer strukturerad, jag mår bättre och alla dessa ångestattacker avtar mer och mer. Det har tagit tillbaka en del av mitt eget liv, men samtidigt så har det förändrat mig. Så att få min diagnos ADHD så känner jag både stor tacksamhet men även en stolthet. Jag är stolt över att jag Viktor Andersson Frisk, kan skriva det här öppet till er alla. För det här är en del av mig, det är en del av hur jag är och förmodligen alltid kommer vara, jag vet att det finns så många där ute som har många frågor, det finns så många som känner igen sig.” – viktorfrisk.nu

Läs mer