Officiellt: blir föreläsare & inleder samarbete med Medalgon Utbildning

Idag blev de sista detaljerna klara och därmed är samarbetet med Medalgon Utbildning nu officiellt! Känns smått overkligt men självklart även fantastiskt, inspirerande och spännande. Extra roligt är det då just det här samarbetet har varit min dröm sedan jag startade Underbara adhd.com!

Samarbetet innebär att jag blir en av föreläsarna på Medalgons talarförmedling vilket i sin tur betyder att intresserade nu kan boka en föreläsning/ ett föredrag med mig (& mina erfarenheter & min historia).

Ni hittar ytterligare information om mig på Medalgon.se under ”Boka en av våra föreläsare”.

 

Är ni intresserad av att boka en föreläsning och/ eller ett seminarium med mig? Kontakta gärna Lena Wittorfför en förutsättningslös diskussion kring kostnadseffektiva upplägg & innehåll efter just era önskemål. Hon nås på lena.wittorf@medalgon.se eller 08-28 66 90/ 070-788 28 98.

Varje år anordnar Medalgon Utbildning AB omkring 250-300 föreläsningar som lockar ca 40.000 deltagare på 25 platser runt om i landet. Ytterligare information hittar ni på Medalgon.se

 

Läs mer