På svensk mark igen

Och är faktiskt ganska trött efter nattens hemresa från Rhodos. Landade 05.20 och klev innanför dörren hemma runt 07.00.

Jag möttes av ett berg med post och strålande väder vilket resulterade i att den planerade sömnen uteblev. Istället tog jag tag i räkningarna, packade upp väskan & alla presenter och tog en lång skön dusch.

Var klar med det administrativa vid niotiden och tog en sväng förbi Täby centrum, där ett par paket låg & väntade, innan jag rörde mig mot staden.

Kan erkänna att jag underskattade vädret ordentligt då jag drog på mig jeans och en hyfsat varm tröja. Tror att jag har tappat ett kilo idag i form av ren svett men det kan ju också ses som något positivt.

Hur som helst, nu är jag back in business och otroligt sugen på att fortsatt försöka göra skillnad för alla oss med ADHD!

Läs mer