TCFF blir ny samarbetspartner!

385362_405975756143113_145903762_n

Nyligen blev det klart att stiftelsen The Conscious Future Foundation (TCFF) blir ny samarbetspartner till Underbara adhd!

En fantastisk nyhet som, genom delade visioner, värderingar och mycket värdefullt kunskapsutbyte samt nätverk, garanterar en fortsatt stark utveckling för Underbara adhd. Samarbetet är även viktigt ur ett strategiskt perspektiv då det bidrar till att ytterligare stärka Underbara adhd position som en inflytelserik röst att lyssna på för exempelvis beslutsfattare, politiker, intresseorganisationer, läkemedelsföretag och inom vården.

 

”DET ÄR INTE BARNEN DET ÄR FEL PÅ OCH SOM SKA PRESSAS IN I MALLEN, UTAN VI SOM MÅSTE TÄNKA UTANFÖR BOXEN.” – TCFF

 

Om The Conscious Future Foundation (TCFF)
TCFF är en stiftelse med hjärtat hos barn och ungdomar utanför boxen. TCFF´s syfte är att i Sverige stötta projekt ekonomiskt. Projekten ska antingen direkt eller indirekt bidra till att förbättra barn och ungdomars fysiska, psykiska, mentala och andliga hälsa, med fördel på ett nytänkande och/eller förebyggande sätt.

TCFF´s vision är en framtid där alla får rätt stöd för att utvecklas till sin fulla potential. En Medveten framtid i Ljus, Kärlek och Enhet.

Skolvision 2013 är stiftelsens mest aktuella projekt och det går ut på att ta fram ett förslag på en skola dit både elever och lärare längtar, där kreativitet och motivation är på topp. Där får alla rätt stöd för att fullt ut utveckla sin unika potential.

”Det är inte barnen det är fel på och som ska pressas in i mallen, utan vi som måste tänka utanför boxen.”

like_fbGilla TCFF på FB


Medvetenhetssmyckets symbolik
Stenen i mitten symboliserar Ljus, ljuset som finns i oss alla. Lika vackert i var och en av oss, som en diamant med många prismor.

Hjärtat står naturligtvis för Kärlek, både den till andra och vår jord. Viktigast är kärleken till oss själva och livet självt.

Ringen står för Enhet, ingen början inget slut, allt och alla hör samman. Vi människor har allt att vinna på att vara sams, se våra likheter istället för att gräla om våra olikheter.

Detta förklarar valet av stiftelsens ledord; Light, Love & Oneness. Det finns mycket mer att läsa om symboliken i detta fantastiska Medvetenhetssmycke på hemsidan.

ImageProxy.mvc


Nedan
kan du se en bild på Medvetenhetssmycket med vita stenar.Smycket finns också med bara rosa stenar och en tredje variant där stenarna i ringen är vita och den i mitten är rosa.

Köp det nu på TCFF´s webbshop!

Allt överskott går in i stiftelsens verksamhet och bidrar till en bättre framtid för barn och ungdomar i Sverige.

ImageProxy.mvc1
Gå gärna in på tcff.se och läs mer om TCFF´s verksamhet. Där hittar du också mer information om vilka fantastiska skolvisionärer som finns med i Skolvision 2013.

Läs mer