Nu är Underbara adhd störst i Sverige!

I veckan passerade Underbara adhd:s Facebooksida en magisk gräns då sidan fick sin 3000:e ”like”. Därefter har drygt 100 ”likes” tillkommit vilket gör Underbara adhd till Sveriges största FB-sida i sin genre*. Finner inga ord som kan förklara hur det känns men overkligt och lycka är två bra försök.

Nu finns det säkert en del läsare som inte blir lika exalterade eller imponerade av detta, vilket jag till fullo förstår och respekterar. Det är inte heller mitt mål, någonsin, att försöka imponera på någon.

Nej, jag försöker bara säga tack till alla er som läser, uppmuntrar, kommenterar, diskuterar, kritiserar och engagerar er i Underbara adhd samt NPF-frågor i allmänhet! Som jag brukar säga: utan er vore Underbara adhd ingenting!

*Min egen slutsats som baseras på research, tillgänglig statistik & mätningsverktyg. Innefattar endast sidor vars fokus är adhd, dvs inte föreningar, privat- och/ eller proffsbloggare, kändisar med flera.

Läs mer