Viljan att träna kom med febern

Är på väg hem från jobbet efter ännu en intensiv, lärorik och rolig arbetsvecka. Det är inte ofta man går så här tidigt men idag har jag känt mig riktigt hängig och febrig så jag jobbar de sista timmarna hemifrån. Är däremot inte ett dugg förvånad med tanke på att många kollegor varit utslagna med liknande symtom den senaste tiden.

Vill faktiskt inte enbart tycka synd om mig själv utan tar även upp det då jag har två föreläsningar på schemat imorgon. Så håll tummarna för att det inte blir värre under natten!

Idag bestämde jag mig även för att börja träna ordentligt igen. Hård och kontinuerlig träning brukar ju även vara något som rekommenderas för människor med ADHD. Minns själv hur bra jag mådde i både kropp och själ när man som ungdom lirade hockey 7 dagar i veckan.

Däremot blir det ingen comeback i rinken utan nöjer mig med en PT på gymmet som förhoppningsvis kör skiten ur mig :)!

Läs mer