Arlanda flygplats är ingen plats för en adhd-diagnos

Nu sitter jag äntligen på Arlanda, incheckad och klar i väntan på boarding till flyget mot min kära pappa, familj och släkt på Rhodos! Sådär lagom svårt att koncentrera mig mitt i allt sorl och stim. Å andra sidan är det rätt härligt att bara reflektera över människor och deras beteende på Arlanda, nästan alla går runt med ett leende och verkar allmänt lyckliga.

Hur gör jag då för att kunna fokusera på att skriva det här inlägget utan att bli störd? Jag har turen/ äran att ha ett par fantastiska noise cancelling hörlurar som eliminerar nästintill allt störande ljud runt omkring mig, helt underbart! Den här typen av hörlurar kostar i många fall en rejäl slant men det är väl värt investeringen!

Otroligt skönt att ha semester efter den senaste tidens otroligt intensiva tid. Däremot lär jag knappast sluta blogga nedifrån Rhodos eftersom att tekniken förhoppningsvis har gått framåt där nere vilket i sånt fall innebär, om jag har riktig tur, trådlöst internet vart jag än vänder mig.

Även om jag kommer försöka vara aktiv på bloggen och svara på alla era fina kommentarer, spåna vidare på aktuella & kommande samarbetsformer, inspektera layouten och planera för framtida aktiviteter så ska jag ju självklart försöka vila & njuta lite också.

Gud vad jag längtar efter den grekiska maten (helt jäkla underbart god), värmen, stranden, det klarblå vattnet, alla kusiner, min vespa, släkten och familjen. Ska bli fantastiskt att träffa alla igen.

Vill återigen tacka alla er som läser Underbara adhd och som engagerar er mångt & mycket i mina framgångar men även motgångar. Jag är jättetacksam för att ni tar er tiden att läsa mina tankar & funderingar. Måste tyvärr packa ihop och bege mig mot gaten nu. Nästa blogginlägg blir från Rhodos, ser ni fram emot det lika mycket som jag :)?

Läs mer