Att vara tacksam & samtidigt inse vilka dina vänner är

Satt precis och tänkte på hur mycket vänner, bekanta, familj och släkt ställer upp och stöttar mig på alla tänkbara sätt. Förutom de underbara människorna jag nyss nämnde är jag otroligt glad, och kan fortfarande knappt förstå att det är sant, över mitt nya samarbete med Medalgon Utbildning. Jag nyper mig fortfarande i armen för att se så att jag inte drömmer.

Som jag skrev tidigare i veckan har Oscar på Sivertzen Digital tagit fram logotyp och diverse material specifikt för Underbara adhd vilket jag uppskattar enormt mycket.

Jag stödjer det fantastiska ändamålet Underbara ADHD genom att ha designat deras nya logga. På Underbara ADHD informerar och föreläser alltid lika mysiga Jojje om hur det är att ha diagnosen men ändå göra sin grej fullt ut. Bakom projektet ligger även Riksförbundet Attention och Jagharadhd.se.

Keep it up som min Nike+ coach skulle ha sagt!

Sivertzen Digital, 23 augusti 2012

Jag förstår nog fortfarande inte riktigt vad det är som händer. Att jag och mina erfarenheter kan beröra och intressera välkända, seriösa & etablerade företag samt landsting, kommuner och beslutsfattare på hög nivå landet runt. Känns fantastiskt men det roligaste är att ”vanliga” medmänniskor, föräldrar samt barn & ungdomar intresserar sig för och uppskattar min berättelse. Det är det överlägset bästa med allting, det är ju er jag hoppas kunna hjälpa på något sätt.

Det tråkiga med all uppmärksamhet, dygnet runt jobb och en hektisk vardag är att ”vänner” försvinner eller inte förstår hur mycket energi samt kraft allt detta tar. Att de inte förstår engagemanget eller blir irriterade över det faktum att jag sällan har tid eller ork över till annat. Det kanske är egoistiskt av mig att tänka så men jag hade önskat att fler hade förstått och uppmuntrat mitt engagemang, det är något jag hade gjort för dom och det är något som jag tycker vänner ska göra. Alltid oavsett.

Ha en underbar lördagskväll!

 

 

Läs mer