Bästa överraskningen, samarbeten & media

Har idag diskuterat samarbetsformer med två potentiella partners och jag håller verkligen tummarna för att kunna presentera de båda här på bloggen inom kort!

I övrigt så har jag en liten paus i allt jobb just nu, som alltid har det varit full rulle idag och tiden bara försvinner. Nu är klockan halv sju och i ärlighetens namn antyder bordet framför mig att detta kan bli en sen kväll. Huvudsaken är att man älskar det vilket jag gör, väldigt mycket.

På onsdag har jag som sagt en två timmar lång intervju och fotografering med Mitt i Täby innan jag ska va ”flakvakt” när syrran tar studenten. Har jag sagt att vi har den bästa överraskningen? Asså DEN BÄSTA!! Håll ett öga på underbaraadhd.com onsdagen den 30 maj, ni kommer inte ångra er det kan jag lova!

Just det, skulle ju dela en liten update kring underbaraadhd.com i media:
– Har i helgen varit i kontakt med DN, Expressen, Metro och Nyhetsmorgon på TV 4 som alla varit otroligt nyfikna och genuint intresserade. På samtliga redaktioner har man underbaraadhd i åtanke nästa gång ämnet berörs (då de flesta precis haft det på agendan) vilket gör mig både hedrad och stolt.

Nu har jag pausat nog, man vill ju komma hem någon gång också..

Må bäst och ta hand om er

Läs mer