Dagen med stort D – Obama eller Romney?

Bild: nationalinterest.org

Jag har ett otroligt stort och genuint intresse för politik, både nationell och internationell eftersom att jag älskar att ha åsikter, debattera och argumentera för min sak (både bra och dåligt). Därför känns det lite speciellt inom mig när dagen med stort D nu är här och amerikanerna ska välja landets president för de kommande fyra åren.

Nu frågar sig säkert en del vad det amerikanska valet har med ADHD att göra. Egentligen ingenting i ärlighetens namn. USA är ett land med obefintligt välfärdssystem där alla medborgare inte har samma rätt till god sjukvård. Vågar inte ens tänka på hur mycket det kostar att utredas för, diagnostiseras med och behandlas för ADHD över Atlanten. Det är något jag lär få undra över ett tag till, känns som att de har andra problem att ta tag i först..

Vem hoppas du blir USA:s president? Sväng förbi vår facebooksida och gör din röst hörd: facebook.com/Underbaraadhd

Läs mer