Fantastisk feedback på Underbara-adhd

Hela tiden, varje dag möts jag/ bloggen och projektet jagharadhd.se samt det arbetet vi så gärna gör av uppmuntrande ord och/ eller positiva kommentarer. Det är såklart både roligt och lite chockerande för när jag startade det här projektet var jag inte alls säker på hur det skulle mottas i min omgivning. Nu verkar det däremot som att de flesta stöttar både mig och Attention vilket känns otroligt inspirerande.

Här kommer en del feedback jag fått den senaste veckan:

”Shiit vad ja diggar din blogg!!! Bra jobbat!! Verkligen, bra jobbat med ALLT!! Du är fruktansvärt duktig på att skriva i mitt tycke!!! Å måste säga att ja hade verkligen ingen aning!! Har läst din blogg varje dag sen ja såg den på facebbok! Hoppas de gick bra på nyhetsmorgon!!!” Kvinna 26 år

”Hej Jojje!
Fan vad grym du är fortsätt kämpa!Du gör ett kanon jobb säg till om jag kan göra något!” Man 29 år

”Halloj Jojje! Vi såg dig i morse på TV – jag blev alldeles tårögd! Du var så cool och klok! Var stolt över dig själv, du var superbra! Massor med kramar” Kvinna 50+

”Såg precis klippet från svt sen filmen! gryyymt!” Kvinna 23 år

”Riktigt bra intervju, kunde inte ha gjort det bättre själv!. Det känns skönt att se att nån tar tag i den här frågan och argumenterar för att ADHD inte behöver vara något negativ och framför allt man inte är ensam! Jag är stolt över dig Jojje!, sköt om dig!. Kram” Man 19 år

”Du var svinbra!” Producent, 30 år

Tack själva, återigen är det ni och era fina ord som gör allt så jäkla värt det!

Må bäst och ta hand om varann!

 

Läs mer