Hjälp till att utveckla & förbättra ADHD-medicinen!

Foto: Adrian Limani

Just nu genomför GfK Scandinavia intervjuer med personer i åldern 19-49 som har diagnosen ADHD/ADD samt deras anhöriga. Syftet med undersökningen är dels att förstå vilka situationer i livet som personer med diagnosen anser att medicinen måste vara effektiv samt förstå vilka väsentliga skillnader det finns mellan att leva med ADHD/ADD som barn och som vuxen.

Intervjun med personer som har adhd eller add tar ca 1 tim. och genomförs i Stockholm- och Göteborgsområdet. Ersättning utgår om 400 kr.
GfK Scandinavia söker även anhöriga till personer i åldern 19-49 med ADHD/ADD och de intervjuerna tar ca 20 min. Ersättning till anhöriga utgår om 250 kr.

Intresseanmälan
Är det viktigt för dig och/ eller vill du vara med och påverka så att utvecklingen av ADHD-mediciner går i rätt riktning? För att medverka i undersökningen, vänligen kontakta Per Nilsson på GfK Scandinavia via per.nilsson@gfk.com eller 010-45 53 746.


Ytterligare information

Mattias Fridh är ansvarig för undersökningen och svarar gärna på eventuella frågor, han nås på mattias.fridh@gfk.com eller 010-45 53 715. GfK Scandinavia är ansvarig för att administrera, hantera, genomföra och eventuellt följa upp ovan nämnda intervjuer. Vidare ansvarar GfK för den ekonomiska ersättningen och utbetalningen av densamma.

Om GfK Scandinavia
GfK, Growth from Knowledge, är ett av världens största och piggaste undersökningsföretag med fler än 11 000 anställda i mer än 100 länder. I Sverige arbetar ca 150 anställda på huvudkontoret i Lund och filialkontoret i Stockholm. För ytterligare information besök http://www.gfk.com/se/

Läs mer