“Jag borde ha dött för längesen”

I veckan höll jag som bekant mitt första föredrag/ min första föreläsning vilket var otroligt roligt, lärorikt och relativt påfrestande. Jag talade om min bakgrund, mina upplevelser och de erfarenheter jag fått genom åren samt hur ”jag borde ha dött för längesen”.

Vill ni veta mer om hur det är att växa upp och vara annorlunda, med ADHD men utan en fastställd diagnos? Hur ensamt, deprimerande och frustrerande det var att bli dumförklarad, missuppfattad och “bollad” mellan olika resurser, socialtjänst, psykologer, terapeuter, psykiatrin, resursteam, origomottagningen utan att få någon faktisk hjälp? Hur lyckades jag vända det negativa till något positivt, lura döden så många gånger, klara grundskolan & gymnasiet samt ta min filosofie kandidatexamen i Medie- och kommunikationsvetenskap på Stockholms universitet (JMK)?

Kontakta gärna Lena Wittorf på Medalgon Utbildning för ytterligare information och för att boka mig. Hon nås på lena.wittorf@medalgon.se alternativt 08-28 66 90/ 070-788 28 98.

Läs mer