Kan man bota adhd?

Är på väg hem från Kista med mina älskade loffon (så när på komplett mannskap bortsett från de som tyvärr är på landet) och innan det hade jag ett mycket intressant möte. Det fick mig att fundera på om man faktiskt kan ”bota” adhd? Eller i alla fall dämpa/ minska symtomen?

Innan kvällens möte var jag övertygad om att något ”bot” inte existerar och att det enda alternativet är klassisk adhd-medicin i form av tabletter samt kapslar. Den övertygelsen är nu som bortblåst. Som många vänner vet är jag rätt snabb på att erkänna när jag har fel (vilket iofs inte är speciellt ofta) :), skämt å sido, men nu verkar det i alla fall som jag haft helt fel.

”Botemedlet” verkar även vid en första inspektion och kritisk granskning vara hälsosam, fri från tillsatser, naturlig och vara en verklig hjälp.

Återkommer med mer information och officiellt varumärke när jag vet mer. Trevlig helg!

Läs mer