Problematiken & möjligheterna med adhd

Tidigare ikväll delade jag mina personliga åsikter/ tankar kring hur det är att ha adhd i min yrkesroll samt vilken problematik och vilka möjligheter diagnosen kan medföra. Intervjun gjordes för branschtidningen Resumé och publiceras under ”Personlig” nu på torsdag den 28 juni, missa inte det!

Som tidigare nämnt kände jag både förväntan och nervositet inför kvällens intervju vilket i och för sig är positivt så länge de inte tar överhanden. Så här i efterhand känner jag mig däremot rätt nöjd och tror att resultatet kommer bli kalasbra. Är också relativt övertygad om att det här är en artikel som jag kommer kunna läsa rakt upp och ner, utan att störas av ljud/ händelser i omgivningen, vilket i vanliga fall är en omöjlighet.

Hoppas bara att jag lyckats göra mig förstådd och att min syn på diagnosens problematik & möjligheter kommer fram på ett tydligt sätt. Missförstå mig rätt, jag tvekar inte för fem öre på journalisten (Fredrik Hazén) kunskap och förmåga att omvandla mina tankar samt åsikter i text, utan är i vanlig ordning otroligt självkritisk gentemot min egen insats (något jag dagligen arbetar med att förbättra).

Nu är det färdigbloggat för idag. Har den senaste tiden varit (och är fortfarande) så otroligt fokuserad, målmedveten och engagerad i bloggen att jag även gått & blivit lite smått asocial. Så nu säger jag tack för idag och trevlig kväll, nu ska jag krypa ner i soffan och pussa på min fantastiska mamma innan det är dags att åka hem!

Shulilululu

Läs mer