Semestertankar – fyra dagar kvar

Mitt signum och främsta kännetecken är/ har alltid varit energi, oändlig energi som många gånger även är väldigt positiv.

Just nu går jag däremot på energireserverna och är fantastiskt trött i kropp, huvud och själ. Orkar faktiskt inte ens försöka mig på att sammanfatta hur året var hittills. Räcker med några ord: tragisk, fantastisk, ofattbar, intensiv och sorglig.

Det har hänt så mycket, inte minst de senaste månaderna. Min insikt och mitt kall kom som ett brev på posten vilket jag är otroligt glad för. Det behövdes efter mars, april och maj som var de tre värsta månaderna hittills i mitt liv.

Men nu börjar energin som sagt ta slut på riktigt och jag längtar fantastiskt mycket, nej helt otroligt mycket, till pappa och Rhodos. På söndag så.

Först är det bara damma av fyra arbetsdagar (som iofs kommer bli grymt roliga) och Nyhetsmorgon med Paolo på lördag sen så kan jag äntligen ta semester!

Vad ska ni göra i sommar? Dela gärna bilder och sommarplaner på Underbara adhd’s facebook-sida.

Läs mer