Talar med bl.a Frank Andersson under ADHD Awareness Week

Idag startar ADHD Awareness Week 2012, en vecka där diagnosens många fördelar och bra sidor är i fokus. Detta är självklart något som Underbara adhd uppmuntrar och stödjer vilket även kommer att speglas på bloggen fram till den 20 oktober. I ett första skede har Underbara adhd:s utseende ändrats och bloggen kommer även att, i den mån det går, fokusera på det positiva med ADHD veckan till ära.

Jag uppmuntrar alla att göra något för att belysa och informera andra människor om vad ADHD är och hur fantastiskt det kan vara. Självklart uppmuntrar jag även er alla att vara ärliga och inte ignorera de många utmaningar och hinder som diagnosen kan föra med sig. Jag tror att man kommer långt på att informera och diskutera kring både det bra men även det mindre bra så se bara till att prata om det.

Personligen har jag även fått möjlighet att gästtala på Guldmedaljörer och Entreprenörer i Filadelfiakyrkan på tisdag den 16 oktober klockan 18.00. Där kommer Frank Andersson, Marie Enbäck och Madelein Larsson Wollniktala om hur de människor som lyckats kanalisera sin energi på rätt sätt även blivit otroligt framgångsrika.

Läs mer