Tiden bokstavligen flyger iväg – tankar & reflektioner

Christmas-pic

Det är julafton om en vecka. Om en vecka!! Herregud vad tiden går fort, hinner knappt med känns det som men det tyder även på att man har en rolig, stimulerande och positivt intensiv vardag. Det gör mig utmattad att bara blicka tillbaka på de senaste sex månaderna, allting som har hänt och allting som jag fått äran att uppleva och åstadkomma. Det sistnämnda är dock sanning med modifikation eftersom att jag (som vanligt) vill poängtera att jag inte hade åstadkommit nånting utan er som intresserat och engagerat sig i Underbara adhd här och på Facebook.

Jag vet med mig att jag tenderar att vara mindre bra på att besvara kommentarer vilket det faktiskt finns en tanke med. Jag vill att bloggen och Underbara adhd Facebook-sida skall fungera som ett forum för åsikter och diskussion, där nästintill alla kommentarer och tankar är välkomna utan något rätt respektive fel. Underbara adhd finns inte för att ge en absolut sanning för det finns ingen sådan. Alla har vi våra egna sanningar, upplevelser, åsikter, erfarenheter och förväntningar och så länge de inte är direkt kränkande eller bryter mot några lagar är de välkomna här.

Däremot vill jag slå ett slag för Underbara adhd på Facebook där alla fantastiska följare diskuterar, argumenterar och rekommenderar varandra till hemsidor & plattformar för ny kunskap inom NPF i allmänhet och ADHD i synnerhet. Det gör mig otroligt glad att se den febrila verksamhet som pågår där, fantastiskt!

Varmt välkommen!

Underbara adhd

Läs mer