Underbara adhd blir studentprojekt

Här om veckan blev jag väldigt positivt överraskad och glad när en läsare  kontaktade mig på Facebook och frågade ifall hon fick använda Underbara adhd i sitt skolprojekt. Min spontana tanke var ”självklart” och ”fasen vad roligt att ens få en sådan förfrågan” men i ärlighetens namn var nära att jag helt missade förslaget. Facebook väljer tydligen nuförtiden att sortera bort och placera meddelanden från de som inte är vänner i en egen inbox, tur att man kollar den med jämna mellanrum..

Om projektet
Clara Feldt (som även driver en egen blogg) läser Social Media där de fått som uppgift att arbeta med ett företag/ en organisation som är aktivt i sociala medier under hösten 2012.

Projektet syftar till att öka studenternas kunskaper i digitala kampanjer och dess samtliga steg, från ax till limpa. Dessutom förväntas de omvandla kunskaperna till en egen kampanj, för deras utvalda företag, i tre sociala medier-kanaler som exempelvis Facebook, Twitter & på bloggar).

Projektet syftar till att visa på sociala mediers genomslagskraft och hur detta kan ha en betydande roll för hur företag marknadsför sig i framtiden.

På bloggen Diagnos Skön Brud hittar ni ytterligare information och senaste nytt kring projektet vilket även finns på Facebook.

Personligen ser jag självklart fram emot slutresultatet och framför allt att följa projektets utveckling under hösten. Riktigt, riktigt roligt!

Läs mer