Om oss

Underbara ADHD är en organisation och digital mötesplats där diagnostiserade barn, anhöriga, skola, omsorg, myndigheter och sjukvård kan mötas för att dela egna erfarenheter och utbilda varandra.

För att öka kunskapen samt minska fördomarna kring adhd arbetar vi med utbildning och informationsspridning. I dagsläget består vårt utbildningserbjudande av öppna föreläsningar och en rad olika uppdragsutbildningar, ADHD-lådan och boken tillika bästsäljaren Underbara ADHD – den svåra superkraften.

Underbara ADHD startades våren 2012 för att visa människor som lever med adhd att de inte är ensamma och att livet inte tar slut med en diagnos. Utan att det istället kan vara ett sätt att förstå sig själv, sina utmaningar och möjligheter bättre. Att adhd till och med (ibland) kan vara en superkraft, om man får förutsättningarna och verktygen att hantera diagnosen.

Sedan 2014 är Underbara ADHD ett officiellt registrerat varumärke hos Patent- och registreringsverket i Sverige (PRV), och sommaren 2017 registrerades även varumärket ADHD-lådan. Båda varumärkena ägs av Psykisk Samhälsa i Norden AB.

Vision
Ett Sverige där fantasin är den enda begränsningen för alla som lever med adhd.


Kontakt
Georgios Karpathakis
Grundare / VD
jojje@underbaraadhd.se
+46 739 332 012